Kortreist øl i nord
Trykt som lørdagskronikk i Avisa Nordland 10.oktober under tittelen "Kortreist øl i nord". I tillegg trykt som kronikk i Nordlys (14.august) og i Harstad Tidende (16.september). Etableringen av nye mikrobryggeri har vært enorm i Norge de siste årene. I takt med oppkomsten av de mange håndv...
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article in Journal/Newspaper |
Language: | Norwegian Bokmål |
Published: |
Avisa Nordland
2015
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10037/8218 |
Summary: | Trykt som lørdagskronikk i Avisa Nordland 10.oktober under tittelen "Kortreist øl i nord". I tillegg trykt som kronikk i Nordlys (14.august) og i Harstad Tidende (16.september). Etableringen av nye mikrobryggeri har vært enorm i Norge de siste årene. I takt med oppkomsten av de mange håndverksbryggeriene øker nysgjerrigheten og interessen for smaksrikdommen knyttet til kortreist øl. I Norge er det i dag om lag 150 bryggeri, de aller fleste er kommet til siden 2012. Utviklingen er i gang også i Nord-Norge hvor nærmere 20 bryggerier lager øl for salg. Enkelte av disse lanserer sine første produkter denne høsten. |
---|