Digital elevation model / terrengmodell Peter I Øy (P0 Terrengmodell) - Melvær, Yngve; Aas, Harald Faste; Skoglund, Anders (Norwegian Polar Institute, 2014)
Terrengmodell (DTM) med oppløsning på 20 meter. Modellen er generert fra høydekurver og kystkontur i P50 Kartdata. Elevation model (DEM) at 20 meter resolution. The model is generated from elevation contours and coastline from P50 Kartdata.