Kartdata Jan Mayen 1:1 000 000 (J1000 Kartdata) - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders (Norwegian Polar Institute, 2014)
Kartdata tilpasset målestokksområdet 1:700 000 til 1:1 500 000 for landarealet av Jan Mayen. Kartdataene er en generalisering av J100 Kartdata. Map data adapted for the scale range 1:700 000 to 1:1 500 000 for the land area of Jan Mayen. The map data is a generalization of J100 Kartdata.