Kartdata Svalbard 1:100 000 (S100 Kartdata) / Map Data - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders (Norwegian Polar Institute, 2014)
Det mest detaljerte, heldekkende kartdatasettet for landarealet av Svalbard. Produktet har et innhold som i all hovedsak tilsvarer kartserien Svalbard 1:100 000. Produktet oppdateres flere ganger årlig. The most detailed Svalbard land covering map dataset. The product has a content which on the whole corresponds to the map series Svalbard 1:100 000. The product is updated several times yearly.