Terrengmodell Bouvetøya (B0 Terrengmodell) - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders (Norwegian Polar Institute, 2014)
Terrengmodell med oppløsning på 20 meter. Modellen er generert fra høydekurver og kystkontur i B20 Kartdata. Terrain model at 20 meter resolution. The model is generated from elevation contours and coastline from B20 Kartdata.