NP_Basiskart_Svalbard_WMTS_25833 - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders; Tesfamariam, Ermias Beyene (Norwegian Polar Institute, 2014)
WMTS-tjeneste. Tjenesten inneholder de offisielle topografiske data over Svalbard. WMTS service. The service contains the official topographical data for Svalbard.