NP_Basiskart_JanMayen_WMTS_25833 - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders; Tesfamariam, Ermias Beyene (Norwegian Polar Institute, 2014)
Avledet WMTS-tjeneste i ETRS 89 UTM 33 (EPSG 25833). Tjenesten inneholder de offisielle topografiske data over Jan Mayen. Derivative WMTS service in ETRS 89 UTM 33(EPSG 25833). The service contains the official topographical data for Jan Mayen.