Kartdata Bouvetøya 1:20 000 (B20 Kartdata) - Melvær, Yngve; Skoglund, Anders (Norwegian Polar Institute, 2014)
Det beste heldekkende kartdatasettet for landarealet av Bouvetøya. The most detailed Bouvetøya land covering map dataset.