Особливості репродуктивного розвитку поліморфних форм берези карельської та української в екологічних умовах Овруцько-Словечанського кряжа - Тарасевич, О. В.; Мислива, Т. М.; Білявський, Ю. А.; Тарасевич, А. В.; Мыслыва, Т. М.; Белявский, Ю. А.; Tarasevych, O.; Myslyva, T.; Bilyavsky, Y. (Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет», 2006)
Наведені результати дослідження фракційного складу пилкових зерен, особливостей плодоношення та насіннєвої продуктивності різновидів роду Betulа в екологічних умовах Полісся. Приведены результаты исследований фракционного состава пыльцевых зерен, особенностей плодоношения и семенной продуктивности разновидностей рода Betula в экологических условиях Полесья. The paper presents the results of the investigation into fractional composition of pollen grains as well as into fruit-bearing and seed efficiency of Betula genus varieties under Polissya environmental conditions.