Dryas octopetala Linnaeus, 1753, spec. nov. - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1753)
Dryas octopetala, spec. nov. 2. Dryas octopetala, foliis simplicibus. Dryas. Fl. lapp. 215. Fl. suec. 426. Hort. cliff. 195. Roy. lugdb. 279. Hall. helv. 335. Segu. ver. 512. Chamaedrys 3. s. montana. Clus. hist. 2. p. 351. Habitat in Alpibus Lapponicis , Helveticis , Austriacis , Sabaudicis , Hibernicis , Sibiricis . ♃ Published as part of Linnaeus, Carolus, 1753, Species plantarum: exhibentes plantas rite cognitas, ad genera relatas, cum differentiis specificis, nominibus trivialibus, synonymis selectis, locis natalibus, secundum systema sexuale digestas, Stockholm :Laurentius Salvius on pages 501-502, DOI: 10.5281/zenodo.3931989