Falco rusticolus Linnaeus, 1758, spec. nov. - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1758)
Falco rusticolus [spec. nov.] F. cera palpebris pedibusque luteis, corpore cinereo alboque undulato, collari albo. Habitat in Svecia. Published as part of Linnaeus, Carolus, 1758, Systema Naturae per regna tria naturae: secundum classes, ordines, genera, species, cum characteribus, differentiis, synonymis, locis, Stockholm :Laurentius Salvius on page 88, DOI:10.5962/bhl.title.542, http://zenodo.org/record/3922206