Physeter macrocephalus Linnaeus, 1758, spec. nov. - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1758)
Physeter macrocephalus [spec. nov.] P. dorso impenni, fistula in cervice. Catodon fistula in cervice. Art. gen. 78. syn. 108. Faun. svec. 262. Syst. nat. 39. n. 2. Cete. Clus. exot. 131. Cete Clusio descriptum. Will. icht. 41. Balaena major in inferiore tantum maxilla dentata macrocephala bipinnis. Raj. pisc. 15: 11. Habitat in Oceano Europaeo Longitudo saepe sexaginta pedum. Sperma Ceti e ventriculis cerebri. Published as part of Linnaeus, Carolus, 1758, Systema Naturae per regna tria naturae: secundum classes, ordines, genera, species, cum characteribus, differentiis, synonymis, locis, Stockholm :Laurentius Salvius on page 76, DOI:10.5962/bhl.title.542, http://zenodo.org/record/3922206