Charadrius hiaticula Linnaeus, 1758, spec. nov. - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1758)
Charadrius hiaticula [spec. nov.] C. pectore nigro, fronte nigricante fasciola alba, vertice fusco, pedibus luteis Fn. svec. 159. Charadrios s. Hiaticula. Aldr. orn. l. 20. c. 67. Jonst. av. 166. t. 53. Will. orn. 230. t. 57. Raj. av. 112. Sloan. jam. 2. p. 314. t. 169 f. 2. Alb. av. 1. p. 76. t. 80. Habitat in Europa & America ad ripas. Published as part of Linnaeus, Carolus, 1758, Systema Naturae per regna tria naturae: secundum classes, ordines, genera, species, cum characteribus, differentiis, synonymis, locis, Stockholm :Laurentius Salvius on page 150, DOI:10.5962/bhl.title.542, http://zenodo.org/record/3922206