Tillväxt från norr : Hur kan Norge, Sverige och Finland skapa hållbar tillväxt i arktiska Skandinavien? : Rapport av en oavhängig expertgrupp - Valtioneuvoston kanslia (valtioneuvoston kanslia, 2015)
Den här är en rapport av en expertgrupp utsedd av statsministrarna från Norge, Sverige och Finland i april 2014. Norge, Sverige och Finland delar ekonomiska, miljömässiga och sociala intressen i arktiska Skandinavien. Rapporten definierar fyra drivkrafter för tillväxt och föreslår fyra verktyg som regeringarna i Norge, Sverige och Finland kan använda för att säkra hållbar ekonomisk tillväxt i de norra regionerna.