Tabula geogr. in qua admirandae navigationis cursus et recursus designatur. Tabula geographia in qua admirandae navigationis cursus et recursus designatur - Pontanus, Johannes Isacius, 1571-1639 (J. Hondius, 1611)
From the author's Rerum et urbis Amstelodamensium historia. 1611. In upper right: Fol. 168. Includes text. Color; 1:15,250,000