Jakuckie prace Wacława Sieroszewskiego w kontekście przemian świadomości narodowej Sacha (Jakutów) - Takasaeva, Kyunney (2017)
Nowicka-Rusek, Ewa Link archiwalny https://depotuw.ceon.pl/handle/item/2296 180226