Analiza petrograficzna narzutniaków w żwirowni Łubienica-Superunki oraz ich skandynawskie obszary alimentacyjne - Wachecka-Kotkowska, Lucyna; Górska-Zabielska, Maria; Smolska, Ewa (Przegląd Geologiczny, 2021)
69 FINAL_PUBLISHED 1 AT_PUBLICATION Publikacja bezkosztowa