Vurdering av henvisningskvalitet, indikasjon og radiologiske funn av ultralyd abdomen ved UNN Narvik, rekvirert fra primærhelsetjenesten i Ofoten og Midt-Troms. En kvalitetssikringsstudie som gir innblikk i overdiagnostikk, overutredning og overbehandling - Bakken, Frøydis Grøm; Ambroise, Ingunn Kumle (UiT Norges arktiske universitet, 2016)
Denne studentoppgaven består av to deler; Del 1. Teoridel: Too much medicine, Del 2. En kvalitetssikringsstudie utført ved radiologisk avdeling UNN Narvik. Del 1 var en ikke-systematisk gjennomgang av temaet Too Much Medicine. Del 2 var en deskriptiv studie der hensikten var å vurdere henvisningskvalitet, indikasjon og radiologiske funn til ultralyd abdomen ved UNN Narvik fra førstelinjetjenesten, primært fra Ofoten og Midt-Troms, i perioden januar til og med desember 2014.