Take control of your PhD journey! Erfaringer fra et skreddersydd undervisningsopplegg - Andreassen, Helene N.; Aspaas, Per Pippin (Forum for Brugeruddannelse, NEFUS, 2015)
Universitetsbiblioteket ved UiT Norges arktiske universitet avholdt våren 2015 en seminarrekke for PhD-studenter, «Take control of your PhD journey: From (p)reflection to publishing». Seminaret besto av fire deler: 1) akademisk integritet, plagiat og forskningens samfunnsrolle; 2) litteratursøk i databaser for ulike fagdisipliner; 3) referansehåndteringsverktøyet EndNote; 4) publisering, særlig Open Access. Vi ønsker å dele erfaringer fra vårt kurs og få innspill fra andre som har lignende erfaringer.