Implementering av kvalitetssystem ved tre bedrifter. Kunnskapsoverføring fra kilde til mottaker - Johnsen, Geir (Universitetet i Tromsø, 2012)
Tema for denne masteroppgaven handler om implementering av et kvalitetssystem ved tre bedrifter på Vestlandet. Kvalitetssystemet som skulle implementeres var utviklet og hadde vært i bruk ved en bedrift i Nord-Norge. Det rettes derfor et fokus på å overføre et kvalitetssytem fr en bedrift i et fiskerikonsern til tre andre bedrifter i smme konsern. Detter at implementeringen var gjennomført ved de tre bedriftene kom det tilbakemelding om variajon i hvordan det nye nystemet ble tatt i bruk. I denne oppgaven er jeg opptatt av hvordan denn overerføringsprosessen forløp og hva som ble utfallet.