Kandidatundersøkelse blant kandidater fra den tidligere Høgskolen i Finnmark - Hines, Kjell (2014)
Undersøkelsen omfatter kandidater fra den tidligere Høgskolen i Finnmark som ble uteksaminert i 2007, 2010 og 2011. Undersøkelsen er utført på oppdrag fra den tidligere ledelsen ved Høgskolen i Finnmark.