Staphoskop, morbidtelefoner, håndhygiene og bekledning. - Teigen, Krister Aune (UiT Norges arktiske universitet, 2014)
Liten deskriptiv studie gjort på UNN Tromsø. Det er tatt mikrobiologiske prøver av 28 stetoskop og 25 mobiltelefoner, der 29 leger har deltatt i studien. 4 stetoskop var stedbudne og tilhørte undersøkelsesrom på 4 forskjellige avdelinger. 34,9% av stetoskopene og 40% av mobiltelefonene hadde potensielt farlige patogener. 42,9% av legene hadde ikke korrekt arbeidsantrekk.