Nordlysforskningens historie - Aspaas, Per Pippin (2013)
Nordlyset fascinerer og har fascinert mennesker i årtusener, men når fikk det nedtegnet sin historie? HIFO Tromsø har sett nærmere på nordlysforskningen.