Velkommen til UiT – Norges arktiske universitet! - Aarbakke, Jarle (Nordlys, 2013)
I morgen, 1. august 2013, er vi UiT – Norges arktiske universitet, med ny ledelse på alle nivå. Det er med andre ord min siste dag som rektor ved Universitetet i Tromsø. I morgen ønsker vi det nye universitetet og det nye rektorteamet velkommen.