"Den uendelige historien". Om prosjekt brukt som tiltak ved kontinuerlig endringsarbeid i organisasjoner. En studie av Opprykksprosjektet ved Universitetet i Tromsø - Stenseth, Ingeborg Eline; Abrahamsen, Randi (Universitetet i Tromsø, 2013)
Oppgaven er en studie av Opprykksprosjektet ved Universitetet i Tromsø. Vi ser på hvordan et prosjekt brukes som tiltak ved kontinuerlig endringsarbeid i organisasjoner. Vår problemstilling er: Universitetet i Tromsø har et strategisk mål om 30 % kvinner i toppstillinger innen 2013. Opprykksprosjektet er ett av tiltakene for å nå målet. Hva har vært UiT sin motivasjon for igangsetting av Opprykksprosjektet? Hvordan har prosjektet bidratt til endringer i organisasjonen? Vårt teoretiske rammeverk for å svare ut problemstillingen er hvilke drivkrefter for endring, modell for kontinuerlig endring og læring i organisasjoner.