Nordlys i verdensrommet - Havnes, Ove (University of Tromsø, 1980)
This article is part of Ottar (1980), nr 121-122, "Nordlysobservatoriet 50 år", available in Munin at http://hdl.handle.net/10037/5177 Vi vil ikke her gå inn i nordlyset som vi kjenner det fra jorden, men kort omtale andre steder i verdensrommet hvor vi har observert nordlyslignende fenomen eller hvor vi kan vente å finne beslektede fenomen.