Den største flateavdekkingen i Nord-Norge: Fra gård til grav på Kveøya - Arntzen, Johan Eilertsen; Henriksen, Jørn Erik; Sommerseth, Ingrid (University of Tromsø, 2008)
Planområdet ligger på Hundstadneset på Kveøya i Kvæfjord kommune i Troms. Det er satt i gang arkelogiske undersøkelser som følge av en regulering splan for bruforbindelse mellom Kveøya og Hinnøya.