Reindrift på Kola i vestlige media - Scheller, Elisabeth; Konstantinov, Yulian; Vladimirova, Vladislava (2013)
Forvrengning av virkeligheten for reindriften på Kola er et hinder for å løse interne problem og inviterer til å flytte ansvaret over på ytre krefter.