"Heksehammeren" - den historiske bakgrunnen - Hagen, Rune Blix (Nordlys, 2013)
25.1.2013 hadde operaen «Heksehammeren» premiere i Tromsø. Den henter handlingen fra heksebrenningene i Nord-Norge på 1600-tallet.