Lik eller unik? : en studie av identitetsuttrykkene til Universitetene i Tromsø og Stavanger - Pedersen, Lars Ebeltoft (Universitetet i Tromsø, 2012)
Identitet og omdømme har blitt populære tema både for offentlig og private organisasjoner. Med bakgrunn i den strategiske tilnærmingen sine argumenter om å skille seg ut for å få et god omdømme prøver denne oppgaven å analysere identitetsuttrykkene til Universitetet i Tromsø og Universitetet i Stavanger. Dette for å finne ut om de uttrykker seg likt eller unikt.