Publiseringsfondet ved UiT : erfaringer og tanker - Frantsvåg, Jan Erik (2011)
Universitetet i Tromsø fikk et publiseringsfond fra 1. januar 2011, med et budsjett på 300 000 kroner. Hva er erfaringene så langt med dette fondet - og hva ser vi for oss i de nærmeste årene?