Opprettelse av undervisning for sjette års medisinerstudenter i Bodø - Rekkedal, Elisabeth (Universitetet i Tromsø, 2011)
I 2004 ble det vedtatt at det ikke var behov for å etablere et undervisningstilbud for sjette års medisinerstudenter i Bodø, til tross for økt opptak av medisinerstudenter ved UiT. Et gradvis økende kapasitetsproblem ved UNN førte likevel til at et samarbeid med NLSH ble diskutert. I 2009, etter en rekke utfordringer, startet de første medisinerstudentene på sjette studieår i Bodø.