Organisasjonsendring - til det bedre, eller? - Størkersen, Johanne Helene (Universitetet i Tromsø, 2011)
En studie av fusjon mellom Høyskolen i Tromsø og Universitetet i Tromsø i 2009, og omorganisering i forbindelse med fusjon. Studien tar utgangspunkt i IT-avdelingen. Kan ansattes oppfatninger av endringene forstås ut i fra et instrumentelt eller et institusjonelt perspektiv?