Graver og samfunn : samfunnsutvikling og -organisasjon i Nord-Hålogaland i Jernalderen, basert på endringer og variasjon i gravskikk - Holand, Ingegerd (Universitetet i Tromsø, 1989)
Dette er en magistergradsoppgave