Arbeid med sennagress - samisk tradisjonell kunnskap i naturfag - Kvivesen, Mona; Utsi, Tove Aagnes; Isaksen, Marianne (Universitetsforlaget, 2023)
Samisk tradisjonell kunnskap er i dag etterspurt både i lærerutdanningen og i skolen. Denne studien belyser hvordan naturfagstudenter på en grunnskolelærerutdanning tilegnet seg kompetanser i samisk tradisjonell kunnskap, naturfag og bærekraftig utvikling ved å jobbe med sennagress. Studentenes opplevelser av dette arbeidet ble også undersøkt.