Den innbilt fremmede : om omsorgen for mennesker med psykisk utviklingshemming - Johnsen, Bjørn-Eirik (Høgskolen i Harstad, 2002)
Opprinnelig utgitt som forfatterens hovedoppgave i pedagogikk - Universitetet i Tromsø, 2002