Inkluderende skole : hvordan tilrettelegges opplæring for elever med utviklingshemming? - Solbjørg, Henny Kinn (Høgskolen i Harstad, 2004)
Tidligere utgitt som: Hovedoppgave i pedagogikk - Universitetet i Tromsø, 2002