Toalett-trening av mennesker med psykisk utviklingshemming : en teoretisk drøfting og et empirisk bidrag - Bygdnes, Anne Marit (Høgskolen i Harstad, 1998)
Hovedoppgave i sykepleievitenskap ved Universitetet i Tromsø, 1996