Tett, stabilt og forpliktende? : et forsøk på diskusjon og empirisk kartlegging av kontakten mellom kommuner og interesseorganisasjoner - Hernes, Hans-Kristian (Universitetet i Tromsø, 1990)
Dette er en hovedfagsoppgave.