Gir ventelistene et riktig bilde av markedet for studentboliger? : en undersøkelse av boligsituasjonen til studentene ved Universitetet i Tromsø høsten 1986 - Brox, Bjørn (Universitetet i Tromsø, 1987)
Hovedfagsoppgave i samfunnsvitenskap, våren 1987