Lykkes det ikke nå, lykkes det aldri? En empirisk studie av attføringsklienters livsløp - Severinsen, Steinulf; Stølen, Gerd (Universitetet i Tromsø, 1984)
Hovedoppgave i samfunnsvitenskap, skoleforskningsgruppa. Institutt for samfunnsvitenskap, Universitetet i Tromsø, høsten 1984 Denne oppgaven om attføringsklienters livsløp har sitt utgangspunkt i vår yrkesbakgrunn innafor dette feltet. Gjennom flere år som timelærere ved Sentret for arbeidspsykologi og attføring i Nord_Norge fikk vi innblikk i en gruppe arbeidsledige menneskers situasjon. Senteret er en del av Arbeidsmarkedsetaten i landsdelen og tar i mot klienter til undersøkelse og veiledning med tanke på yrkesproblemer.