Open Access publishing - a status from the University of Tromsø - Frantsvåg, Jan Erik (Universitetsbiblioteket i Lund, 2011)
Ved Universitetet i Tromsø har vi oppdaget at vi har tilgang til data som gjør at vi kan få et bilde av hvor mye som publiseres ved universitetet i forhold til den totale publiseringen, og vi er positivt overrasket. Vi har også gjort erfaringer med en avtale om gratis Open Choice hos Springer og hvilken betydning en slik avtale kan ha for volumet av OA-publisering.