The Open Access publication fund at the University of Tromsø - Frantsvåg, Jan Erik (Universitetsbiblioteket i Lund, 2011)
Ved Universitetet i Tromsø er det nå etablert et publiseringsfond, som skal dekke forfatterbetaling i rene Open Access-tidsskrifter. I artikkelen gjøres det rede for utfomingen av regelverket for fondet, og hvilken tenking som ligger bak de ulike bestemmelsene.