Studentar som endringsagentar - Fosse Hansen, Sabina; Alves dos Santos, Giovanna; Eskeland, Jonas Benedict Danielsen (UiT Norges arktiske universitet, Musikkonservatoriet, 2023)
FoU-magasin fra Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet. Source at https://uit.no/prosjekter/prosjekt?p_document_id=681746 . Det brenn nokre små, men viktige ljos på Konsten når det gjeld å utdanne studentar til å bli endringsagentar. Denne artikkelen presenterer ulike prosjekt kor studentar og lærarar saman arbeider for ei meir jamstilt verd, også i musikkfeltet.