Infeksiøs konjunktivitt og antibiotikabruk - Prytz, Karen (Universitetet i Tromsø, 2010)
Innsamling av data fra legevakt i Tromsø og Trondheim ga for lite data til å påvise evt endring i antibiotikabruk før og etter de nye nasjonale retningslinjene kom høsten 2008. Oppgaven ble derfor utvidet med litteraturstudie, tverrsnittsstudie i barnehager og statistikk for å vurdere utvikling av prevalens og antibiotikaforbruk.