Finnes det et potensiale for at apotekfarmasøyter kan bidra til bedre kunnskap om statiner - og derved bidra til en større grad av måloppnåelse med forebyggende statinbehandling? - Jensen, Anna (Universitetet i Tromsø, 2010)
Masteroppgaven har som mål å kartlegge kunnskap om kolesterolsenkende behandling (statiner)blant kundene på apotek. Oppgaven er gjennomført på tre sykehusapotek: i Tromsø, Bodø og Trondheim.