Rettssikkerhet for den samiske befolkningen - Olaussen, Sunniva (UiT Norges arktiske universitet, 2022)
En vurdering av den rettslige og faktiske rettssikkerheten til den samiske befolkning i Norge, i lys av retten til samisk språk, kultur og samfunn.