"Intelligente" læringssystemer: Fra leken Furby til spamfiltre til miljø - Jenssen, Robert (Universitetet i Tromsø, 2010)
Innlegg på seminaret "Science - who cares?" ved NT-fak, Universitetet i Tromsø.