Heimland, M. (2020). Kiselalger som fôrkomponent i laksefôr. Biokjemisk sammensetning og fettsyreprofil hos atlantisk laks (Salmo salar L.) fôret med ulike lipid- og proteinkilder. UiT The Arctic University of Norway.
Chicago Style (17th ed.) CitationHeimland, Maria. Kiselalger Som Fôrkomponent I Laksefôr. Biokjemisk Sammensetning Og Fettsyreprofil Hos Atlantisk Laks (Salmo Salar L.) Fôret Med Ulike Lipid- Og Proteinkilder. UiT The Arctic University of Norway, 2020.
MLA (9th ed.) CitationHeimland, Maria. Kiselalger Som Fôrkomponent I Laksefôr. Biokjemisk Sammensetning Og Fettsyreprofil Hos Atlantisk Laks (Salmo Salar L.) Fôret Med Ulike Lipid- Og Proteinkilder. UiT The Arctic University of Norway, 2020.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.