Fremming av dokumentasjon, vurdering og refleksjon i barnehagen : et aksjonsforskningsprosjekt - Sivertsen, Kirsten (Eureka Forlag, 2006)
Fylkesmannen i Troms, Dyrøy og Hansnes barnehage i samarbeid med Høgskolen i Tromsø AFL.